BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Okoskarkötő jár a Honor 9-hez

Ráadás Honor Band 3 okoskarkötőt kapnak most a Honor 9 vásárlók.

Azok, akik szeptember 15-ig vásárolnak Honor 9 okostelefont, most Honor Band 3-at kapnak ráadásként a kiskereskedelmi partnereknél. Az aktivitásmérő hasznos társa lehet az egészséges életmód kedvelőinek a szárazföldön és a vízben egyaránt. Az okoskarkötő méri a pulzust, támogatja a Huawei TruSleep alvásfigyelő technológiát, számolja a megtett lépéseket és jelzi az értesítéseket. Mindezek mellett pedig 50 méteres mélységnek megfelelő nyomásnak áll ellen édesvízben (5ATM vízállóság) és a karcsapásokat is méri úszás közben.

A készülék PMOLED kijelzővel, 20 napos üzemidővel rendelkezik és a feltöltéséhez akár 1,5 óra elegendő. A Honor Band 3 mindössze 18 gramm tömegű és egyszerű, letisztult dizájnjával illeszkedik bármilyen outfithez.

A csomagajánlat a BestByte, az eMag, az Euronics, az Extreme Digital, a FirstPhone, a Mall.hu, a MediaMarkt, a Notebook.hu és a Speedshop webáruházaiban és üzleteiben érhető el 2017 augusztus 31. és szeptember 15. között, vagy a készlet erejéig.

 

Honor 9 gleccserszürke és sarkvidéki kék színekben vásárolható meg 154 990 Ft javasolt bruttó fogyasztói áron, a Honor Band 3 pedig szénfekete, klasszikus tengerészkék és intenzív narancssárga színekben választható. Az okoskarkötő külön is megvásárolható, a javasolt bruttó fogyasztói ára 19 990 Ft.

 

Adatbázisunkban jelenleg 2542 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...