BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Érdekes elgondolás: kínai mobil négy kamerával

Négy kamerával, keretmentes kijelzővel, alacsony árral jön a Doogee Mix 2.

Nem meglepő a névben a Mix 2, a kínaiak ugyanis egymást is másolják, a Doogee Mix 2 a Xiaomi Mi Mix 2 „másolata” bizonyos szinten. Nem érdemes azonban félvállról venni a Doogee márkát, mert nem mindegyik olcsó márka gagyi. A Mix 2 a cég jelenlegi csúcsmobilja lesz a maga 6 colos, 18:9 képarányú, full HD felbontású kijelzőjével, a szint teljesen keretmentes megoldásával. A Samsunghoz hasonlóan az üveg elő- és hátlapot egy fém keret fogja össze.

 

A Doogee Mix 2 összesen négy kamerával rendelkezik, a hátlapi páros kapott egy széleslátószögű és egy telefotó lencsét, míg az előlapi egy normál és egy 130 fokos látószögűt, ez utóbbiak 8 megapixelesek. A Mix 2 hátulján egy 16 megapixeles fő- és egy 13 megapixeles teleobjektív dolgozik, kétszeres optikai zoommal. Igen, természetesen a funkciók között elérhető a portré mód a bokeh effekttel.

 

Ami a belső értékeket illeti, egy nyolcmagos MediaTek Helio P25 került a burkolat alá 2.5 gigahertzes maximális órajelen, ezt egészíti ki a 6 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely. Az akkumulátor 4060 mAh kapacitású, gyárilag pedig Android 7.1 Nougat rendszer fut rajta. Az extra tudást arcfelismerő és ujjlenyomat-olvasó jelenti, ez utóbbi a hátlapon található. Sajnos a 3.5 mm-es jack dugót száműzte a Doogee, így csak a C típusú USB port használható zenehallgatásra vezetékes módon, bár állítólag ennek megfelelő headset jár majd a gyári csomagban a Mix 2-höz. Aki előrendelte a telefont november 20-ig 199 dollárt kellett csak fizessen (plusz áfa és vám sajnos), később 299 dollárba kerül a Doogee Mix 2.

Forrás: Phone Arena

 

Adatbázisunkban jelenleg 2540 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...