BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Rekordot döntött a OnePlus 5T!

A kínai gyártó legújabb csúcsmobilja, a OnePlus 5T újabb rekordot döntött meg.

Az újdonság hat óra alatt minden eddigi eladási rekordot túlszárnyalt, amit valaha elért a OnePlus az előző hat készülékkel. Az értékesítés november 21-én kezdődött és az első hat órában elérte azt az eladási számot, amit a második legsikeresebb készülék a bejelentés napján produkált. Nem nehéz ezek után kijelenteni, hogy a nagyobb külső módosításokon átesett OnePlus 5T fogadtatása igen kedvező az 500 eurós ár mellett.

 

Jelenleg a 64 gigabájtos változatot azonnal tudják szállítani, míg a 128 gigabájtos verzióra pár napot várni kell rendelés után. A OnePlus annyira sikeres Indiában, ahol egyébként csak a 64 gigabájtos modell kapható, hogy ott egy személy egyetlen készüléket vásárolhat. Jelenleg is kígyózó sorokban várják a vásárlók, hogy lecsaphassanak a saját OnePlus 5T-re.

 

A OnePlus még turbózza az eladást, ugyanis az Ajánló programban elérhető pontokat november 30-ig megduplázzák, tehát célszerű a barátokat is meghívni, használjanak OnePlus-t és ehhez a saját referral linket érdemes megadni.

Forrás: GSM Arena

 

Adatbázisunkban jelenleg 2540 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...