BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Honor nova 2S: hat collal és dual 20 megapixeles kamerával

A Huawei nova 2S hamarosan érkezik és igencsak impozáns tudást hoz.

Bár már csak egy hónap választ el az év végétől, ez nem akadály a Huawei számára sem, hogy új készüléket mutassanak be, amelyek értelemszerűen már 2018-ban futnak be. Nemrég jelentették be a Huawei Mate 10 Pro csúcsmobilt, ez kategóriájában a második ilyen modell idén a gyártótól és jön a Huawei Nova 2S. Egyelőre Kínában bukott le az újdonság, amely egy valóban felsőkategóriás okostelefon lesz és más néven ugyan, de világszerte a boltok polcaira kerül.

 

A dummy telefonokat ábrázoló fotó mellett tudni lehet már a nova 2S-ről, hogy hat colos, FHD+ - tehát 2160×1080 pixel – felbontást kap, ehhez természetesen a 18:9 képarány adott lesz. A megfelelő működésről a Kirin 960 chipset, valamint 6 gigabájt RAM és az új funkciókkal teli Android 8.0 Oreo rendszer gondoskodik. A hátlapon egy 20 és egy 16 megapixeles optika található, és nem spóroltak az előlapival sem, ugyanis 20 megapixeles szelfik készíthetők.

Remélhetőleg a decemberi bejelentések között találjuk a Huawei Nova 2S modellt is. Ami az árat illeti, a Huawei máig híres az elérhető árú telefonjairól, így bár csúcsmobilról beszélhetünk, várhatóan megfizethető lesz az árcédulán szereplő összeg.

Forrás: Phone Arena

 

Adatbázisunkban jelenleg 2540 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...