BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Képeken a Samsung Galaxy S9+

Render fotókon látható a Samsung Galaxy S9+, a jövő évi egyik nagyágyú.

Az előzetes képeket ezúttal is az OnLeaksnek köszönhetjük, ezeket a MySmartPrice publikálta. Az OnLeaks mindig is híres volt pontos vagy ahhoz nagyon közeli pletykáiról, így szinte biztosra vehető, hogy az újdonságok, tehát az S9 és az S9+ között is a fő különbség a méret lesz. Míg a kisebb modell egy kamerával érkezik és értelemszerűen kompakt méretben, addig a Galaxy S9+ már dual hátlapi kamerarendszerrel rendelkezik, ez pedig nem hasonlít a Samsung Galaxy Note 8 készüléken láthatóra, vele szemben ugyanis vertikális elhelyezést kap.

Ezek alatt találjuk majd – várhatóan sokkal ergonomikusabb pozícióban, mint az előző modellek esetében – az ujjlenyomat-olvasót. A két telefon tudását tekintve nagyon hasonló lesz, Qualcomm Snapdragon 845 chipset dolgozik bennük.

 

A Samsung Galaxy S9+ azonban meglepő módon 6.1 colos megjelenítőt kap, ez 0.1 collal kisebb, mint a most futó Samsung Galaxy S8+. A fizikai méretei pedig ennek megfelelően hajszálnyit szintén karcsúbbak lesznek, 157.7×73.8×8.5 mm várható, így kevésbé lesz hosszú, ám vastagabb és szélesebb lesz elődjénél. Remélhetőleg ez a méretbeli módosítás nagyobb akkumulátort eredményez majd.

Ezzel a kombinációval a Samsung ugyanazt teszi, mint az Apple az új iPhone-jaival, a nagyobb méret szinte ugyanazt a tudást biztosítja, csak kamerában erősebb a méretesebb modell. A két új Galaxy S talán a február végi Mobile World Congressen debütálhat.

Forrás: Phone Arena

 

Adatbázisunkban jelenleg 2540 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...