BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

A Samsung Galaxy S9+ a legjobb

Igencsak impozáns tudást várhatunk a dél-koreai gyártó év elején megjelenő újdonságaitól.

Persze ez nem meglepő, hiszen a Galaxy S széria mindig is a kínálat élvonalába tartozott, ennek ellenére a még nem debütált újdonságokat örömmel lessük a szintetikus teszteken is. Az már régóta biztos, hogy Snapdragon 845 chipset kerül a Samsung Galaxy S9 és a Samsung Galaxy S9+ duóba, hiszen a cég minden évben felvásárolja a processzorok nagyját.

 

Többek között ez is biztosítja a hibátlan, gyors és akadásmentes működést, legalábbis a CPU-n biztosan nem múlik semmi, extraként ebben a két modellben jelenik meg hivatalosan először a chipset. Az alábbi teszten a valódi Galaxy S9+ járt és ahogy a fotón látható, 2422 pontot ért el az egymagos, valamint 8351 pontot a többmagos teszten. Egyetlen Samsung sem tudta eddig ezt az eredményt megugorni, a második legjobb a gyártótól csak 6500-as pontszámmal büszkélkedhet.

 

A Geekbench tesztből az is kiderül, hogy Android 8 Oreo rendszer futott a tesztelt példányon, valamint hogy az S9+ hat gigabájt RAM-mal rendelkezik. Az új Galaxy S modellek február végén mutatkoznak be.

Forrás: Phone Arena

 

Adatbázisunkban jelenleg 2540 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...