BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Jön az Oreo a OnePlus 5-re

Kedvenc kínai gyártónk elkezdte kiadni az Android 8.0 Oreo rendszert a OnePlus 5 modellre.

Bár nem is vártunk az ünnepek alatt egyáltalán újdonságokat és főleg nem frissítéseket, a két Oreo béta változat után megérkezett a végleges Oreo rendszer a OnePlus 5 tulajdonosok számára is. Minden olyan készülékre letölthető lesz legkésőbb napokon belül az új rendszer, amelyen OxygenOS fut, a HydrogenOS már korábban telepíthető volt, de ez több hozzáértést is igényel a felhasználóktól.

Az új, Android 8.0 Oreo több új funkciót is biztosít, így például a kezelőfelület optimalizálását, főként ami a Shelfet illeti. Megújul a kamera is, szintén az optimalizáltság miatt jobb képminőség várható és újdonságként megjelent a portré módban a szépség effekt. A helyek fülök megtekinthető lesz a térképen, hogy egy-egy kép hol készült, ehhez tartozik időrendi sorrend is. Természetesen az olyan rendszerszintű újdonságok sem maradnak el, mint az új Quick Settings dizájn, az adaptív modell képernyő kalibrálás, a kettős alkalmazások megjelenése, valamint tovább bírja majd az akkumulátor, a Wi-Fi jel stabilitása is jobb és már a decemberi biztonsági patch-ek is felkerülnek a telepítéssel a OnePlus 5-re.

Továbbá, bár nem az Oreo frissítéssel érkezik, de várható lesz hamarosan a OnePlus 5T után a OnePlus 5-re is a Face Unlock megjelenése, ugyanis a rajongók annyira szeretik az új funkciót, hogy Carl Pei megerősítette, ez az opció is belekerül a nyáron megjelent modell tudásába. Azért is hasznos az arcfelismerés, mert nem mindig kényelmes a hátlapi ujjlenyomat-olvasót használni a telefon feloldásához. Az alapító felhívta a figyelmet arra, hogy nem lesz annyira biztonságos az arcfelismerés, mint az Apple Face ID-ja, amely depth mapping technológiát használ, de sokkal gyorsabb és széleskörűbben, könnyebben használható a többi, OnePlus 5-ben jelen lévő feloldási műveletekhez képest.

Forrás: Phone Arena

 

Adatbázisunkban jelenleg 2540 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...