BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Neo eljött és visszahozta a Nokia 8810-et

Hatalmas sikert aratott a HMD Global a Nokia 8810 4G nevű, igencsak nosztalgikus modell bejelentésével.

A telefon ikonikus elődje milliók álma volt kereken húsz évvel ezelőtt, a Nokia azonban visszahozta a 8810 4G-vel a friss variánst. Az eredeti készülék a Mátrix filmben, Keanu Reeves kezében volt látható. Alapjaiban butafonnak tekinthető, különlegessége a színe, a lecsúsztatható billentyűzet fedlap és az enyhén hajlított, banán forma, elképesztően menő.

A Nokia 8810 4G-n az Android egy igencsak leegyszerűsített változata, a YunOS fut, amely mindössze néhány alkalmazást tűr meg magán, úgymint a Facebook, a Twitter, a Google Maps, a Google Asszisztens és persze a Kígyó játék, bár ezeken a gyárilag telepített appokon kívül tölthető le pár más program is.

 

Neo telefonjában kétmagos Qualcomm 205 chipset dolgozik, maximum 1.1 gigahertzes órajellel, félgigabájt RAM-mal és 4 gigabájt beépített tárhellyel, ezen osztozik a rendszer és a felhasználó alkalmazásai. A kijlező 2.4 colos, QVGA felbontást kapott – te jó ég, emlékeztek még a 320×240 pixelre, amely húsz éve még mindenki álma volt? –, a 4G támogatásnak köszönhetően az internet lassúsága sosem okoz majd panaszt. Előlapi kamera nem került a Nokia 8810 4G-re, mindössze egy 2 megapixeles szenzor a hátlapra, főként dísznek.

 

A telefon üzemideje az 1500 mAh kapacitású akkumulátortól függ, a hardvert és a várható kihasználtságot tekintve több napon át sem kell feltölteni, LTE hálózaton pedig 25 nap a készenléti ideje. Természetesen Wi-Fi-képes, 3.5 mm-es jack dugót kapott, van benne GPS, microUSB 2.0 és Bluetooth 4.1 is. A Nokia 8810 4G fekete és banánsárga színekben kerül a boltokba májusban, 90 eurós áron.

Forrás: Phone Arena

 

Adatbázisunkban jelenleg 2540 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...