BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Kapható az új Huawei csúcs tablet!

A MediaPad M5 3D hangzását az AWS zenekar gitárosa is tesztelte.

Már Magyarországon is elérhető a kínai gyártó legújabb tabletje, a Huawei MediaPad M5. A 2K kijelzővel felszerelt készülék 10.8 hüvelykes méretben, LTE-, valamint Wifi-képes verziókban kerül a hazai boltok polcaira. A táblagép egyik különlegessége, hogy négy darab, 3D hatású sztereó hangszórót kapott, így lenyűgöző hangzást kínál a zene, a filmek és a videójátékok szerelmeseinek. A MediaPad M5 két típusa 139 990 és 154 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron lesz kapható.

A Huawei 2018-as barcelonai Mobile World Congress-en jelentette be legújabb tabletjét, a MediaPad M5-öt. A gyártó ezúttal is a nagy múltú amerikai Harman Kardonnal együttműködve alkotta meg a készülék 3D-s hangzásvilágát biztosító sztereó hangszórókat, melyekből négyet helyezett el a 10.8 collos verzióban. A tablet lehetővé teszi az élethű hangzást a látványos játékok, nagy felbontású videók és filmek lejátszásakor, ami a professzionális Hi-Res hangtámogatásnak és a hangszórókba beépített okos teljesítményerősítő chipnek köszönhetően fülhallgató használatakor is érzékelhető.

 

A Huawei Magyarországon egy exkluzív sajtóesemény keretében mutatta be a táblagép különleges hangzását, a hangszórók tesztelését pedig a magyarországi Eurovíziós dalválogató győztesére, az AWS-re bízta. Brucker Bence, a metálbanda gitárosának közreműködésével a jelenlévők a MediaPad M5 segítségével készíthették el a zenekar Viszlát nyár című slágerének egyedi mixeit.

A MediaPad M5 egyik legnagyobb újítása az ívelt, 2.5D-s üveggel felszerelt kijelző. A készülék képernyője 2K-s felbontású (2048×1080px), ami kitűnő képminőséget biztosít a felhasználók számára. A táblagép szemkímélő funkciójának köszönhetően akár hosszú ideig is alkalmazható olvasásra, illetve különböző játékok használatára. A beépített intelligens algoritmusok segítségével a MediaPad M5-tel részletgazdag fotók és videók is készíthetők. A készülék elegáns „unibody” – a készülék egy darabból áll, nem szétbontható- fém testet kapott.

A gyártó a MediaPad M5-be is beépítette a Huawei gyorstöltő funkcióját, aminek segítségével a felhasználók zavartalanul használhatják a nagy energiaigényű funkciókat is. A 10.8 hüvelykes verzió 7,500 mAh teljesítményű akkumulátort kapott. A játékok, zenei és videó alkalmazások gyors, hatékony használatát a Kirin 960-as széria új, saját fejlesztésű chipje biztosítja.

 

A MediaPad M5 méltán lehet népszerű a felhasználók körében, a Huawei kutatása szerint ugyanis a táblagépek vásárlásánál az egyik elsődleges motiváció az erős, hosszú élettartamú akkumulátor. Emellett előkelő helyen szerepel a preferenciák között a készülék kijelzője és a processzor gyorsasága is. A felhasználók számára azok a tabletek a legszimpatikusabbak, amelyek könnyen és gyorsan frissítik önmagukat és leghasznosabb funkcióikat. A megkérdezettek közül a legtöbben az emailek kezelésére használják a készüléküket, egyharmaduk pedig kifejezetten zenehallgatás és videó nézés céljából alkalmazza.

A tabletpiac bár lassabb ütemben nőtt tavaly, mint a korábbi években, de továbbra is növekvő tendenciát mutat: 2017-ben éves szinten 1,6 százalékkal nőtt, a negyedik negyedévben pedig 10,3 százalékkal több táblagépet adtak el globálisan, mint az azt megelőzőben.

A Huawei MediaPad M5 készülék WiFi és LTE verziója, galaktikus szürke színben, már elérhető a kiskereskedelmi partnereknél és az LTE verzió várhatóan hamarosan a Telekom kínálatába is bekerül. A kiskereskedelmi partnereknél a WiFi változat 139 990 Ft-os, az LTE verzió 154 990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron vásárolható meg.

 

Adatbázisunkban jelenleg 2540 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...