BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Élőben a OnePlus 6!

Tok gyártónál bukkant fel a OnePlus 6, ezúttal teljes képében.

A kínai gyártó idei flagship killer modelljét, a OnePlus 6 végleges dizájnját mutatják nagy eséllyel a most kiszivárgott Olixar képek. Ezzel egyidőben a OnePlus 5T hivatalosan is elfogyott Európában, nem lesz belőle készlet már, tehát a OnePlus 6 megjelenése itt van az ajtóban.

 

A képeken jól látható az előlap, amely megegyezik a korábbi pletykákban látottal, hatalmas, keretmentes a kijelző, a notch pedig kicsi, amely az előlapi kamerának és a hangszórónak ad helyet. A OnePlus 6 hátlapja üvegből készül, amely nem akadályozza a vezeték nélküli töltést, évek várakozása után talán végre valóban támogatja ezt a lehetőséget a gyártó. Ugyanitt található a vertikális dual kamerarendszer dual-tone LED vakuval, valamint továbbra is a hátlapon hever az ujjlenyomat-olvasó a szenzorok alatt.

 

A telefon oldalán külön gombokkal állítható a hangerő, jobbra került a bekapcsológomb, e fölé kerülhet a OnePlus egyik védjegye, az Alert Slider. A készülék május 5-én mutatkozhat be Snapdragon 845 chipsettel, 8 gigabájt RAM és 64 vagy 128 gigabájt tárhely mellett.

Forrás: Phone Arena

 

Adatbázisunkban jelenleg 2540 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...