BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

A OnePlus beszámítja a régi telefonodat

A kínai gyártó teljesen új programmal állt elő, beszámít régi telefont új OnePlus 6 vásárlásnál.

A beszámítási lehetőség méretesen lecsökkentheti a OnePlus 6 árát azoknak, akik május végéig előrendelik, megrendelik a telefont, az akció ugyanis addig tart csak. Számunkra jó hír, hogy egyelőre csak az európai vásárlók élhetnek ez zel a lehetőséggel, más kontinensen élők nem. A programban bármilyen márkájú készüléket be lehet adni, természetesen a Samsung, az Apple, a Sony, a Huawei vagy a Google modelljeit drágábban számítják be, a legtöbbet azonban OnePlus 3 vagy újabb OnePlus modellért fizetnek.

A beszámításhoz a OnePlus-szal közölni kell a beszámítani kívánt modell nevét és állapotát, erre válaszban kapják a vásárlók a beszámítási árat. Ha ezt elfogadja, akkor be kell csomagolni a telefont, elküldeni a OnePlus számára, majd „cserébe” érkezik a OnePlus 6.

 

Elvileg arra is van megoldás, hogy előbb meg kell venni a OnePlus 6-ot és csak a kézhez vétel után kell visszaküldeni a régit, ám az még nem tiszta, hogy ilyen esetben hogyan oldja meg a cég a pénz visszajuttatását. A részletek tisztázásához a OnePlus 6 bejelentését meg kell várni, erre május 16-ig kell csak várni.

Forrás: Android Authority

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2543 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 174 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...