BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Xiaomi Mi 8: három csúcsmobil érkezett

A legnagyobb kínai mobilgyártó bemutatta az idei évi csúcsmobilját, a Xiaomi Mi 8 modellt és kistestvérét.

Elérhető ár, valóban a legjobb tudás, ezek jellemzik a Mi 8-at a gyártó hagyományainak megfelelően. A cég fennállásának nyolcadik évfordulója okán kapta a 8-as számot a készülék, ugyanis sorban a Mi 7-et várták a rajongók.

A gyártó nem vitte túlzásba a dizájnt, javarészt lemásolta az Apple iPhone X-et a teljesen üveg burkolattal, vertikális elrendezésű kamerával és a széles notch jelenlétével, ez utóbbi rejti az infra szenzort, az előlapi kamerát és a hangszórót is. A Xiaomi Mi Mix sorozat egyedülálló megjelenése így továbbra is kuriózum marad és nem alkalmazzák a csúcs Mi családban.

Tudás szempontjából a Xiaomi Mi 8 Samsung AMOLED alapokon nyújt 6.21 colos, FHD+ - 2248×1080 pixel – felbontású kijelzőt. A megjelenítő-burkolat aránya 88.5 százalék, a fényerő pedig 600 nit. A vékony burkolat alatt a Snapdragon 845 chipset, 6 gigabájt RAM és 64/128/256 gigabájt tárhely rejtőzik. Ezzel a kombinációval a Xiaomi rekordot döntött, az AnTuTu tesztprogramban 301.472 pontot ért el.

A Xiaomi Mi 8 hátlapjára két darab, egyenként 12 megapixeles optika került 1.4um pixelekkel és négytengelyes optikai képstabilizátorral. Támogatást élvez a Samsung-féle Dual Pixel autofókusz és az AI-támogatott portré mód is. Az előlapon egy 20 megapixeles szenzor készíti az AI szelfiket.

A Mi 8 különlegessége a kétfrekvenciás GPS, amely sokkal pontosabb az általánosan használt megoldásoknál, továbbá városokban is helytállóbb adatokkal szolgál. A Xiaomi Mi 8 legolcsóbb változata 421 dollárba kerül, a 128 gigabájtos 468 dollár, míg a 256 gigabájt tárhellyel rendelkező modellért 515 dollárnak megfelelő összeget kér a gyártó hazájában.

A Xiaomi Mi 8 SE a csúcsmodell „lite” változata, a világon elsőként Snapdragon 710 chipsettel rendelkezik. A modell 5.88 colos, AMOLED kijelzővel felszerelt, kamerából a hátlapon egy 12+5 megapixeles optika található.

A harmadik, egyértelműen legkülönlegesebb, most bejelentett telefon a Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, amely végre megkapta a nagyon várt, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót! Ezzel a kínai gyártónak sikerült megoldania ezt a funkciót szériagyártásba került, saját fejlesztésű mobil esetében. Az extraként átlátszó hátlappal is felvértezett Mi 8 Exporer Edition 8 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájt tárhellyel átszámolva 577 dollárba kerül a távol-keleti országban.

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2535 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...