BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Apple CarPlay Waze és Maps támogatással

Az iOS 12 megjelenése után elérhető lesz külső alkalmazás futtatása is az Apple CarPlay segítségével.

Az Apple CarPlay - a támogatott márkák listája itt található - ugyan régóta támogat külső alkalmazásokat is, de navigációból csak a 2012-ben megjelent Apple Maps volt használható, ez változik meg az iOS 12 frissítéssel. Az iOS 12 bétája ma indul útjára, az egyik legfontosabb újítás, hogy a CarPlay végre támogatja az Apple Maps után a Google Maps és a Waze használatát autós, beépített navigációs rendszeren, amennyiben CarPlay-képes a fejegység természetesen. Milliók számára jelent könnyebbséget, hiszen világszerte rengetegen használják a két említett navigációt.

Az iPhone kompatibilis gyári vagy utángyártott fejegységhez történő csatlakozása után megjelenik az iOS vezetésre optimalizált felülete a kijelzőn, innentől pedig a telefon érintőkijelzőjén vagy a kormányon lévő gombokkal kezelhető a rendszer.

Androidos felhasználók már egy éve élvezhetik a Waze vagy a Google Maps által nyújtott információkat Android Auto-támogatással rendelkező autókban, a hangvezérelt cím megadása pedig külön piros pontot érdemel, ugyanis magyarul is tökéletesen működik.

Forrás: Android Authority

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2535 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...