BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Kamerában mutat nagyot a Note 9

A Samsung Galaxy Note 9 várhatóan a kamera tudás miatt tűnik majd ki a tömegből.

A Note széria új tagja két héttel korábban érkezik a vártnál, augusztus 9-én lehet a bemutató a legújabb hírek szerint. A dizájnon nem változtat sokat a gyártó, megmarad a keskeny alsó és felső keret, a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót meghagyják a 2019-es Samsung Galaxy S10 és Note 10 modellek számára, méghozzá a teljesen keretmentes panellel együtt. A Note 8-hoz képest az egyetlen nagy frissítést a kamera kapja, erről számolt be a Bloomberg, névtelen belső forrásra hivatkozva.

 

A Samsung Galaxy Note 8 kapott a gyártótól először dual kamerarendszert még tavaly, ott egy széles látószögű és egy telefotó lencse kombinációja dolgozik, kétszeres optikai zoommal. Minden valószínűség szerint a Note 9 is megtartja ezt az összeállítást, ám hozzáad pár apróságot. Ilyen például a Galaxy S9 változó apertúrájú lencséje, valamint a Snapdragon 845/Exynos 9810 megjelenése miatt jelen lesz a szuper-lassított felvétel is opcióként.

Ugyanez a biztonsági lépés várható a hátlapi ujjlenyomat-olvasó esetében is, mint tavaly az S8 után, idén az S9 megjelenésekor kijavította a Samsung a rosszul elhelyezett szkenner pozícióját, tehát minden logika szerint a Note 9 is függőleges elrendezésű kamerákat kap és ezek alá kerül a leolvasó, már csak a készülékház nagy mérete miatt is. Joggal merül fel a kérdés, hogy a Note-hoz kötelező ceruzát és funkcióit leszámítva miért is éri meg majd Note 9-et venni?

Forrás: Phone Arena

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2535 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...