BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

iPhone gyorstöltő USB C porttal

Lebukott az új Apple töltő iPhone-okhoz, méghozzá Lightning port nélkül, gyorstöltéssel.

Senki sem szereti pár percenként ellenőrizni, mennyit töltött a telefonja, márpedig az iPhone tulajdonosok évek óta ezt teszik. A cég a konkurenciától eltérően eddig nem mutatott érdeklődést a gyorsabb töltés iránt, holott az igény rá hatalmas. A tavaly ősszel megjelent iPhone 8 széria már támogatja ugyan ezt a funkciót, de az Apple gyárilag nem biztosított hozzá minden feltételt, így csak felárral oldható meg a gyorstöltés.

 

A képeken látható kiegészítő egyelőre csak egy prototípus, viszont két dologban is jobb elődeinél, végre a szabványos USB C csatlakozó látható rajta, emellett pedig gyorstöltésre is alkalmas. A töltő 5V/3A-rel (15W) vagy 9V/2A-rel (18W) tud tölteni, ez méretes ugrás a gyártó által eddig használt 5W-os töltőkhöz képest, még az extrém drága Apple iPhone X sem kapott gyorsabb töltésre képes töltőfejet.

 

Az összehasonlításhoz: az iPad 12W-os töltője is lassabb ezeknél, tehát hatalmas ugrás várható a töltési idő csökkentésében. Az USB C port miatt az új iPhone-okhoz a dobozban jár remélhetőleg C-ről Lightningre átalakító adapter, így nem kell megvenni a 20 dolláros kábelt.

Forrás: Phone Arena

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2540 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...