BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Honor Play, kezdődhet a játék!

A Honor Play modell elsőként fogja biztosítani a játékosok által hőn áhított, páratlan sebességű mobiltelefonos játékok és szórakoztatás élményét.

A Honor bemutatta a Honor Play modellt, amellyel forradalmi sebességgel biztosítja a játékosoknak a mindent elsöprő, szórakoztató élményt. A Honor Play az áttörő GPU Turbo technológián keresztül bivalyerős teljesítményt nyújt, hogy kielégítse a fiatal játékosok „villámgyors” grafikai feldolgozásra és megnövelt akkumulátor-élettartamra vonatkozó igényét.

A GPU Turbo hardver-szoftver integrációs megoldása mögött lemaradnak a Honor versenytársai. A PUBG MOBILE globális stratégiai partnereként a Honor Play drasztikus növekedést ért el a grafikus feldolgozás hatékonyságában, és 39,46-ra növelte a képkockasebességet (frame rate) a PUBG MOBILE-on. Az időzítési szórást (jitter) a Honor a fő riválisaihoz képest több mint 1 százalékponttal, 0,21%-ra csökkentette, ugyanakkor az akkumulátor üzemideje más vezető mobiltelefonokhoz képest 30 perccel hosszabb, így 4,5 órás folyamatos játékidőt kínál.

 

A tökéletes felhasználói élmény eléréséhez a Honor Play modellt használó játékosok a készülékbe épített mesterséges intelligenciát (AI) is kiaknázhatják. A 4D játékélmény olyan 3D audio- és AI vibrációs hatásokra épül, amelyeket a legnépszerűbb mobiljátékok igényei szerint alakítottak ki, és ezeket a játékban szereplő objektumokhoz, illetve eseményekhez igazították. Az AI 4D Smart Shock funkció az érkező ellenség és fegyvertűz irányától függően 30 különféle vibrációs forgatókönyv szerint képes működni. Mindezt a Histen 3D audiotechnológiája által létrehozott ultraszéles, térbeli 3D hangzás egészíti ki, amely mozi minőségű hangélményt kínál a játékos számára.

A Honor Play a piacon elérhető középkategóriás telefonok egyik legjobb képességű modellje. A mesterséges intelligenciára épülő mozgásérzékeléssel és intelligens felismerési funkcióval támogatott 16 MP-es előlapi kamerával pillanatfelvételeket készíteni könnyebb, mint valaha. Az átlagos felhasználóknak éppen annyi élvezetet nyújt ez a modell, mint a játékosoknak.

Mindez a 3750 mAh-s akkumulátornak köszönhető, amely 15 órányi videó- és 95 órányi zenelejátszásnak megfelelő játékidőt és szórakozást kínál, annak ellenére, hogy a készülék 6,3 hüvelykes Honor FullView FHD+ kijelzőt kapott. A Kirin 970 NPU chipkészlet számos intelligens funkcióval vértezi fel a készüléket, amely az EMUI 8.2 grafikus felhasználói felülettel kiegészülve zabolátlan feldolgozási hatékonyságot kínál.

A keskeny és kifinomult, egy tömbből álló unibody fém készüléktest színválasztéka az éjfeketétől és a tengerészkéktől az ultraibolyáig terjed, vagy akár a vörösben és feketében kapható speciális Player Editiont is választhatják a játékosok. A kényelmes használat érdekében a készüléktest kialakítása a szokásos 5,5 hüvelykes modelleket követi, valamint keret nélküli, 19.5:9-es képarányú kijelzőt kínál.

A Honor Play itthonis elérhető lesz a hivatalos partnereknél 119 990 forintos áron szeptember 1-től.

A Honor Play lelkes hívei az idei Gamescom vásáron megmérettethetik magukat, mert lehetőséget kapnak, hogy a világ sztárjátékosaival játszhassanak együtt PUBG MOBILE-on és Asphalt 9-en, és megpróbálják legyőzni őket. Mindkét játék a Honor Play modell egyedi igényeit követi, ugyanakkor számos további testreszabott játék bejelentése várható még a közeljövőben.

A sebesség és a teljesítmény iránti közös szenvedélyre alapozva az okostelefon e-márkát képviselő Honor az Audival közösen ünnepli a Honor Play érkezését. Az Audi Sports R8 LMS Cup hivatalos partnereként, az Audi R8 modellel együtt a Honor Play a karcsú formatervezést átható teljesítménnyel ötvözi. Az Audi R8 – csakúgy, mint a Honor Play – minden képzeletet felülmúló sebességet kínál. A Honor Play-hez hasonlóan az Audi R8 LMS is a sebességet és a teljesítményt testesíti meg. Az autó erős V10-es motorja a Honor GPU Turbo technológiájához hasonlóan a fenevad szíveként központi szerepet tölt be kimondottan azért, hogy őrületes sebességet és hatékonyságot kínáljon.

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2536 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...