BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

IFA 2018: Honor Magic 2

Full View kijelző, AI Magic Slide, Kirin 980 és még sok más funkció egyetlen okostelefonban.

A Honor Play berlini bemutatóján, az IFA megnyitójának előestéjén, Mr George Zhao, a Honor elnöke váratlanul leleplezte a Honor Magic 2 készüléket, a márka legújabb zászlóshajóját. Az első generációs Honor Magic 2016-ban került a piacra, és ennek sikerére építve a Honor Magic 2 egy intelligens, Magic Slide funkcióval büszkélkedhet, amely valós, teljes képernyős élményt nyújt a felhasználóknak, és elhozza a mesterséges intelligencia világát. Ez a készülék az első olyan Honor okostelefon, amely Kirin 980 lapkakészlettel lesz felszerelve.

“A Honor Magic két évvel ezelőtti bevezetése elhozta a mesterséges intelligencia koncepcióját.” – jegyezte meg George Zhao, a Honor elöke. “Az első generációs Honor Magic egy korszakalkotó telefon volt, amely kissé átalakította ezt az iparágat. Az AI-funkciók mellett, amelyek valóban intelligenssé teszik a készüléket, a Honor Magic lenyűgöző panelje és a hatékony, 40W-s töltés átformálta az okostelefonok tervezését, és minden telefon számára referencia értékűvé vált. Ezeknek a futurisztikus zászlóshajó készülékeknek a fejlesztését szorosan követi mind az okostelefon, mind az AI ipar, és most megérkezett a Honor Magic 2 is.”

A globális piacon tapasztalható intenzív verseny miatt számos gyártó a felhasználói élmény fokozására törekszik a teljes képernyős megjelenítéssel. Azonban a legtöbb – ha nem az összes – új funkcióval rendelkező készülékkel a gyártók feláldozták magát a felhasználó-barátságot és a fotózás élményét. A gyártási tervek szinte kizárólag a képernyő elrendezésére és ennek fejlesztésére összpontosulnak, és így nem hoznak valódi értékeket a felhasználóknak.

Ezzel szemben a Honor Magic 2 az intelligens Magic Slide funkcióját úgy tervezték, hogy teljes képernyős megjelenítése legyen, anélkül, hogy más, praktikus funkciókat háttérbe szorítana. A rejtett elülső kamera közel 100%-os képernyő-test arányt biztosít. Kiváló vizuális élményt nyújt, elképesztően kényelmes és praktikus használattal, ezzel újradefiniálja a teljes képernyős okostelefont.

A felső képernyő csúsztatásával a felhasználók azonnal aktiválhatják az összes AI funkciót. Ez az innováció a tervezésben ergonómiai tudományokon alapul. A forradalmi tervezésen kívül a Honor Magic 2 az első olyan Honor okostelefon, amelyet Kirin 980-as processzorral szerelnek fel. Ezen kívül, a legújabb Magic 2 a 40W–os Magic Charge teljesítményt is elhozza a felhasználóknak. A biztonság érdekében ebbe az okostelefonba 15 réteg védelmet is beépítenek. A készülék automatikusan azonosítja az akkumulátort, a kábelt és a töltőt, és amennyiben mindhárom rész biztonságosnak minősül, a Super Charger elindul.

A Honor Magic 2 egy kulcsfontosságú zászlóshajó lesz, amelyet egy világszínvonalú kiállításon mutattak be. A Honor az év első felében elért, nemzetközi értékesítésben figyelemreméltó, 150%-os növekedést ért el. A Honor 10 és a Honor Play közelmúltbeli bevezetése után a Honor Magic 2 tovább erősíti a márkát, és az a cél, hogy három éven belül a Honor benne legyen a az okostelefon márkák Top 5-ös listájában.

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2532 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...