BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Fotókon látható az olcsó iPhone

Négy színben is felbukkant a legkisebb, 6.1 colos iPhone, extraként dual SIM-mel.

Szeptember 12-én tartja az Apple az új iPhone-ok bejelentését, ám már most megmutatjuk négy színben a trió közül a legolcsóbbat. A 6.1 colos iPhone-ról annyit lehet tudni, hogy LCD megjelenítővel érkezik és az iPhone SE család utódja lesz, emellett az iPhone XS és az iPhone XS Max bejelentését várjuk még. A két XS fekete, fehér és arany színekben várható, míg az olcsóbb többféle színben is elérhető lesz.

 

A fotókon látható a dual SIM tálca is, a korábbi hírek szerint pedig valóban csak a 6.1 colos modell kapja meg ezt a funkciót, az Apple kínálatában először, egyelőre úgy tűnik, csak Kínában. Ami a színeket illeti, piros, fehér, kék és rose gold árnyalatokat fotóztak le, de az SE családot ismerve talán még szélesebb lesz a paletta később.

Mindegyik 2018-as iPhone alumínium kerettel és nagyobb kameramodullal érkezik a korábbi telefonokhoz képest. A 6.1 colos változatba is kerül notch a Face ID 1.0 miatt. Az LCD kijelzős Apple iPhone 9 800, az iPhone XS 910, míg az iPhone XS Max 1150 eurós áron várható hazánkban.

Forrás: GSM Arena

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2532 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...