BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Ezt tudja majd a OnePlus 6t?

A OnePlus 6T létezése és a várható tudása is megerősítést nyert az alábbi fotók által.

A OnePlus 6T várhatóan az Oppo R17 Pro másolata lesz, legalábbis a pletykák és a friss információk szerint. Az Oppo nemrég mutatta be az R17-et minimalista, vízcsepp méretű notch-csal és egyben a világ első Gorilla Glass 6 üveggel védve a kijelzőt. Az R17-ből készült egy Pro változat is ugyanilyen szigetes benyúlással, valamint extraként kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, valamint tripla kamerával a hátlapon, amelyet 3D technológia gazdagít. A dobozon látható rajz szerint ugyanilyen notch és ujjlenyomat-olvasó kerül a OnePlus 6T-be is, amennyiben valós telefont mutatnak a képek.

A Vivo nemrég jelentette be, hogy 3D érzékelője készen áll a tömegtermelésre és 300.000 érzékelőt tartalmaz, így az Apple TrueDepth kamerájához képest akár a fény tízszeresét is képes beengedni a fotókhoz. A ToF 3D ráadásul kisebb, így rugalmasabban elhelyezhető a telefonokban. Amire jó a ToF kamera a hátlapon, az a gesztusvezérlés segítése, valamint a kiterjesztett valóság támogatása. Némi extra, hogy az Apple is a 3D kamera bevezetését tervezi a jövő évi iPhone-okban.

Az Oppo R17 Pro ugyanazt a variálható apetúrájú összeállítást kapta, mint a Samsung Galaxy S9+, a fényérték f/1.5 vagy f/2.4 lehet fényerősségtől függően. Mindehhez az Oppo 6T 6.4 colos OLED kijelzőt kap, 2340×1080 pixel felbontással, a rendszerchip Snapdragon 845, melyhez 8 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely jár.

A hátlapi kamerát egy 20 megapixeles másodlagos teleobjekítv és egy ToF 3D szenzor egészíti ki. Az előlapra egy 25 megapixeles, mesterséges intelligenciával felvértezett optika kerül a szelfikhez, a 2×1850 mAh-s akkumulátor pedig 50W töltésre képes Dash Charge, amely mindössze tíz perc alatt negyven százalékot tud a telepbe tölteni.

Forrás: Phone Arena

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2532 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...