BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Ennyibe kerül az iPhone XS és XS Max

Tim Cook figyelő szeme alatt Phil Schiller Apple marketing guru lerántotta a leplet az iPhone Xs és az Xs Max mobilokról.

Ahogy azt előre sejteni lehetett, az Apple iPhone Xs lett az iPhone X utódja. Megtartotta a dizájnt, ugyanazzal az 5.8 colos OLED kijelzővel vértezték fel, méretben sem módosult, azonban fontos „apróság” az A12 Bionic chipset megjelenése.

Az Apple iPhone Xs Max a Plus modellek extráit biztosítja az alap változathoz képest. Jelen esetben ez nagyobb, 6.5 colos, 288×1242 pixel felbontású OLED kijelzőt jelent, emellett szintén 7 nm-es A12 Bionic chipsetet, 8 magosra bővített Neural Engine-t és néhány plusz szoftveres tudást, mint például az osztott nézet néhány gyári alkalmazás esetében. Egy fontos frissítést kapott megjelenés tekintetében az Xs és az Xs Max is, ez az új arany szín, mely a space grey és a silver árnyalatok mellett elérhető lesz. Az arany verzió ugyanilyen rozsdamentes acél kerettel és hátlappal rendelkezik. Ez utóbbi az Apple kijelentése szerint a legerősebb üveg, amit okostelefonon valaha használtak.

A burkolat vízállóbb lett mindkét modell esetén, az IP68 előírásainak is megfelel és nem maradt el a sztereó hangszórópáros sem. A Face ID gyorsabb arcfelismerést ígér a továbbfejlesztett algoritmusnak köszönhetően.

Az új iPhone-ok dual hátlapi kamerarendszere szintén frissült, mert bár ugyanúgy 12+12 megapixel a felbontás, a szenzorok azonban újak, így jobb minőségű fotókat várhatunk. Ugyanez igaz az előlapi, 7 megapixeles optikára is. Újdonságként mutatkozott be a Smart HDR opció, amely állítólag elképesztő minőségű képeket biztosít, köszönhetően az A12 Bionic chipset, valamint a szintén megújult Image Signal Processzor összedolgozásának.

Az Apple sokat vár a Smart HDR-től, sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz segítségével kiváló felvételeket készíteni. A titok a részletekben rejlik szó szerint, hiszen több részletet képes feldolgozni az iPhone Xs és az Xs Max a legvilágosabb és a legsötétebb részeken is. Videóhoz hangot az új iPhone-ok sztereóban tudnak rögzíteni, köszönhetően a négy mikrofonnak.

Az iPhone Xs fél órával hosszabb üzemidőt ígér az X-hez képest, míg a Max 90 perccel tolja meg az előd tudását. Ezt gigabites LTE támogatás és dual eSIM jelenléte spékeli meg. Az iPhone-ok szeptember 14-től előrendelhetők, az első szállítmányok szeptember 28-án kerülnek új tulajdonosaikhoz.

A hazai árak az alábbiak szerint alakulnak:

  • iPhone Xs 64GB: 399.990 Ft
  • iPhone Xs 256GB: 459.990 Ft
  • iPhone Xs 512GB: 537.990 Ft
  • iPhone Xs Max 64GB: 439.990 Ft
  • iPhone Xs Max 256GB: 499.990 Ft
  • iPhone Xs Max 512GB: 577.990 Ft

Forrás: Phone Arena

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2533 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...