BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

Mától kapható az Apple Watch Series 4

Megjelent a legújabb Apple okosóra nagyobb kijelzővel és gyorsabb processzorral.

A gyártó óra családjában az Apple Watch Series 4 lett az elődhöz képest a legnagyobb frissítés. Az új óra ismerős, de mégis más lett, ez köszönhető a külső és a belső módosításoknak egyaránt. A nagy kijelző szúr szemet elsőként, mindkét méretben megnőtt a képátló, az eddigi 38 és 42 mm helyett már 40 és 44 mm méretben jelenik meg a férfi, illetve a női változat. A kijelző így 30 százalékkal nagyobb, OLED panellel rendelkezik. A hajlítottabb sarkok és vékonyabb keret modernebb megjelenést kölcsönöz a Series 4-nek.

 

Nem túl meglepő, hogy a nagyobb méret oka a több tartalom megjelenítése, ahogy ez az új interfészen és friss watchface-eken is visszaköszön. Szintén megújult a gyűrű, amely elsőre ugyanúgy néz ki ugyan, ám minden fordításra haptic feedback rezgéssel reagál, így természetesebb a használata. A burkolat alatt is fontos újításokra került sor, megjelent az új, kétmagos S4 processzor, mely kétszer gyorsabb elődjénél, amely nem jelent gyengébb üzemidőt, az Apple egész napos rendelkezésre állást ígér a Series 4 esetében.

Az Apple Watch Series 4-nek van egy funkciója, amit senki sem akar kihasználni, ezek az új generációs szenzorok, a giroszkóp és a nagyon pontos gyorsulásmérő. Ezek felismerik a szokatlan mozgást, úgymint az esést például és rögtön megkérdezi az óra, hogy hívjon-e segítséget, illetve egy perc mozdulatlanság után automatikusan hívja a segélyhívót.

Akárcsak korábban, az új óra sem nélkülözi az optikai pulzusmérőt. Ez 24/7-ben mér és figyelmeztet, ha szokatlan értékeket észlel. A nagy dobás azonban az új, beépített elektronikus pulzusmérő megjelenésével a szenzor elektrokardiogram (EKG) készítésére is képes.

Az Apple Watch Series 4 szeptember 14-től előrendelhető, az első szállítmányok szeptember 21-én indulnak útjukra, hazánkban pedig egy héttel később. A két méret mellett választható csak Wi-Fi-t, vagy ezt és mobilhálózati támogatást is élvező Series 4, az árak 499 dollártól, itthon 147.990 forinttól indulnak.

Forrás: Phone Arena

 

 

 

Adatbázisunkban jelenleg 2533 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 258 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...