BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

M600 az új Sony Ericsson 3G-s okostelefon

A Sony Ericsson bemutatta az új okostelefonját, amit kimondottan az üzleti felhasználóknak szánt. Mindössze 15 mm vékony telefon ígéretes modell lehet.

A Sonyericsson Londonban bemutatta újabb okostelefonját az M600-ast. A készülék Sybian 9.1(UIQ 3.0) operációs rendszerrel, rendelkezik,ami a még jobb testreszabhatóságot teszi lehetővé. A belső memóriája 80MB, amit a hozzá adott 64 MB-os Memori Stick Micro(M2) kártyával bővíthetünk. Ez az első készülék, ahol ezt az apró memóriakártyát használja a gyártó.
A push e-mail szolgáltatásnak köszönhetően leveleink folyamatos szinkronban lehetnek a levelező szerverrel, csakúgy, mint a Blackberry készülékeknél. Ez az a funkció, amivel valószínüleg népszerűvé válik az üzleti felhasználók körében.
A teljes értékű QWERTY billentyűzet négy különböző változatban lesz elérhet, attól függően, hogy hol kerül piacra. Akinek ez sem lenne elég, az használhatja a beépített kézírásfelismerő funkciót is, ugyanis a P sorozathoz hasonlóan ezt is éríntés érzékeny kijelzővel szerelték. A 2,6"-os 262 ezer szín megjelenítésére képes kijelzőn jól láthatóak a videók és egyéb tartalmak.
Sony Ericsson M600 3G-s okostelefon

Az üzleti szolgáltatások mellett kiemelkedő multimédiás képességeket kapott, így kezeli az MP3, AAC, ACC+, E-AAC+ és m4a formátumokat is. Természetesen van benne bluetooth, USB(2.0), IrDA port, de nincs benne WLAN támogatás. Az Opera 8 bömgészővel biztosan szörfözhetünk az interneten is. Kíváncsian várjuk, hogy tesztelhessük. 2006 második negyedévében jelenik meg.

Sony Ericsson M600 3G-s okostelefon

 

Főbb tulajdonságok:

Frekvenciasáv: GSM/UMTS 900/1800/1900/2100 MHz
Sztereó Bluetooth támogatás
IrDA port
USB(2.0)
Belső memória: 80 MB
Bővíthetó memória: Memori Stick Micro(M2)
Teljes HTML böngésző: Opera 8
40 szólamú csengőhang
Streaming( Audio/Video)
VPN kliens
Vírus védelem, tűzfal
Powerpoint, Word és Excel szerkesztők
Adobe PDF olvasó

 

Sony Ericsson


Nagyítható képek:
3 5 3 1 0 0 3 1

 

Adatbázisunkban jelenleg 2357 db telefonhirdetés található.
Ajánlatkérés az üzletektől cseretelefon, vagy beszámítás esetére. Válaszd ki, milyen telefont szeretnél venni.


Adatbázisunkban jelenleg 173 db tartozékhirdetés található.


Adatbázisunkban jelenleg 256 db üzlet található.

This is replaced...
This is replaced...