BelépésSzavazás

Jelenleg nincs szavazás...

SZOLGÁLTATÁSOK

A weboldal létrejöttének lényege, hogy széles körű szolgáltatást nyújtson felhasználóinak a mobiltelefonokkal kapcsolatban. Próbáltuk felhasználóbaráttá alakítani, hogy minél egyszerűbben és kényelmesebben tudjanak tájékozódni az oldal által nyújtott lehetőségekről.

Általános szolgáltatások:

Az oldal fő célja, hogy a mobiltelefon eladók és a vásárlók könnyen, rövid idő alatt megtalálják egymást, amit egy kis protál jelleggel egészítettünk ki, különféle társoldalak segítségével. A telefonok keresésénél számos szűkítési lehetőség van akár terület, ár vagy a telefon szolgáltatásai szerint. Ha a főoldalon levő szűkítési lehetőségek kevésnek bizonyulnának, használja a RÉSZLETES KERESÉS funkciót, ahol még több feltételt talál.
Lehetőség van regisztrált partnerüzletek keresésére is, itt is próbáltuk úgy kialakítani a kereső felületet, hogy egyszerűen és könnyen megtalálják az üzletet, amiről tájékozódni szeretnének.

- Aktuális hírek a gyártókról, szolgáltatókról és a mobil világban történtekről
- Tesztek a legújabb mobiltelefonokról
- Fórum: rengeteg témában... Szubjektív vélemények a telefonokról.
- Telefonok adatlapjai
- Hasznos linkek
- Felhasználói programok letöltése, játék, csengőhang logó letöltés

Szolgáltatások a regisztrált felhasználóknak:

- hozzászólás a fórumhoz
- 3 mobiltelefont minden regisztrált magánszemély díjmentesen hirdetet
- Saját hirdetések szerkesztése

Szolgáltatások a partner boltoknak:

A boltok saját oldalt kapnak a www.hasznaltmobil.com weboldalon belül, amit online tudnak módosítani, a készletet is beleértve. Célunk, hogy az oldalon található készülék adatok árlisták folyamatos ellenőrzés alatt legyenek, így naprakész információkat kaphatnak az érdeklődők a készülékek aktuális árairól és elérhetőségeikről.

- Képek az üzletről.
- Az üzlet weboldalának elérhetősége, e-mail címe
- Címe, térképes keresés útvonaltervezéssel
- Nyitvatartás
- Néhány mondat a bolt profiljáról, szolgáltatásairól
- Készletinfó

Partnereinkkel együtt reméljük, hogy teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani a telefonvásárlással kapcsolatosan, valamint a mobiltelefonokkal kapcsolatos minden egyéb információkkal kapcsolatban, legyen az szubjektív, vagy objektív vélemény.
Jó hirdetést és tájékozódást kívánunk a mobiltelefonok világában:

Klement Gábor és Zaránd Attila

This is replaced...
This is replaced...